Logotips d'organismes oficials
blank

La Freixneda treballe en la millora de diferents accessos i pavimentació de camins

Els treballs es realitzen a l'accés per la part alta del poble, al parc infantil i al camí que porta al polígon municipal

Les obres són cofinançades amb recursos propis de l'Ajuntament i la Diputació Provincial. | Foto: NDM

La Freixneda es troba amb obres en diferents espais del poble per tal de millorar estos punts. Els treballs es realitzen a l’accés per la part alta del poble, al parc infantil i al camí que porta al polígon municipal.

En aquestes obres s’està aprofitant per a realitzar treballs d’acondicionament que milloren la seguretat dels accessos, així com un asfaltat per a millorar el ferm de les vies. En este sentit, les tres actuacions que s’estan portant a terme estan quasi acabades a falta d’algun detall en les cunetes de formigó, pel que s’espera finalitzar en els pròxims dies.

Les obres són finançades amb recursos propis de l’Ajuntament de La Freixneda. L’asfaltatge està cofinançat al 50% amb la Diputació Provincial de Teruel.

Esta operació millora els diferents accessos al poble, el que unit a les obres de l’accés per la carretera A-231 faran que La Freixneda tingui unes entrades segures i transitables. Este fet ha despertat la satisfacció dels veïns de la localitat. En aquest sentit l’alcalde Frederic Fortanet declarava: “Els veïns m’han transmeti’t que estan contents en les actuacions, creuen que milloren la seguretat del poble i dels accessos. A més, també unit al nou accés que s’està fent al sud de la Freixneda per la A-231 això farà que tots els accessos del poble siguen molt més segurs del que ja eren”.

Aquesta obra és una reivindicació molt demanada pels veïns de La Freixneda, que fins al moment compten amb un accés molt deficitari. En estesentit, Fortanet recorda: “era una de les demandes principals de l’Ajuntament. Creem que és un punt molt perillós perquè hi ha un canvi de rasant i quan acaba havies de parar-te ahí per a poder accedir a l’entrador sur de La Freixneda. Està millor que l’accés siga molt més còmode i molt més segur. De quan es va fer la carretera hi ha dos camins que teníem molt mal accés i s’aprofita aquesta obra per a canviar la sortida d’aquests camins a diferents punts que també serà una forma que els agricultors que van a veure i treballar les seues finques puguen accedir d’una forma molt més segura”.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank