Logotips d'organismes oficials

Els xiquets i xiquetes de La Vall ja disfruten d’un nou pati en el seu col·legi

L'espai de joc compta amb dos nous areneros, un de pedres i un d'arena fina

El projecte de remodelació ha comptat amb un pressupost de 4.000 euros a càrrec de la Diputació i el Govern d'Aragó. / Foto: NDM

Recentment s’han dut a terme obres al pati del col·legi de La Vall per part de l’Ajuntament que han fet canviar de manera notable estes instal·lacions dedicades a l’alumnat.
Una altra de les grans novetats amb les quals compta el pati són els dos nous areneros que han sigut construïts perquè els xiquets i xiquetes puguen jugar durant l’esbarjo. Un dels areneros compta amb pedres xicotetes i l’altre amb arena fina. A més el sòl de pedres antic ha sigut substituït per ciment. Un projecte de remodelació del pati que ha comptat amb un pressupost de 4.000 euros a càrrec de la Diputació i el Govern d’Aragó.

Els 22 alumnes del col·legi de La Vall, pertanyent al CRA Matarranya (format pels col·legis de Calaceit, Massalió i La Vall) podran gaudir a partir d’ara amb un pati del col·legi en millors condicions amb esta important remodelació que acaba de ser executada pel consistori. Unes millores en el col·legi que s’uneixen a les realitzades anteriorment en les instal·lacions esportives de La Vall que van servir per a col·locar una nova canastra.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank