Logotips d'organismes oficials

Llum verda per reprendre les obres de l’Hospital de Alcañiz

Comptarà en el triple de capacitat i està previst que estiga en funcionament al 2023

La mesura es va aprovar durant el passat Consell de Govern d'Aragó. | Foto: NDM

El Consell de Govern va autoritzar el passat dimecres al SALUT la despesa plurianual i l’expedient de contractació, de tramitació anticipada, per a la continuació de les obres de construcció del nou Hospital de Alcañiz per un import de 86,7 milions d’euros, 16 milions corresponents al pressupost del 2021, 32 al 2022 i 39 al 2023.

Tal com va explicar Mayte Pérez, consellera de presidència del Govern d’Aragó, “l’estructura del nou hospital comptarà en el triple de capacitat que té en estos moments l’hospital”.

El termini és de 32 mesos. D’aquesta manera, els treballs sortiran a concurs en els pròxims dies i les obres podrien reprendre’s la pròxima primavera en el mes d’abril del pròxim any i està previst que finalitzen en 2023.

A més, s’incorpora una nova figura, la de coordinador de la planificació de les obres, per un import total de 430.000 euros, de manera que la inversió total destinada al futur Hospital d’Alcanyís ascendeix a 87,1 milions d’euros.

REDACCIÓ
Mitjans