Logotips d'organismes oficials

La Vall comptarà amb wifi pública

Onze espais públics de la localitat es beneficiaran d'aquest servei

La Vall comptarà amb wifi pública

A la Vall del Tormo ha començat la instal·lació del servei de wifi en espais públics “Wifi for europe”, una iniciativa que ve des de la Unió Europea i que pretén portar connexió inalàmbrica a internet a un gran nombre de localitats.

En el cas de La Vall, s’ha subvencionat amb 15.000 euros per a portar a terme el projecte. Aquests fons cobreixen els costos d’equipament i instal·lació dels punts wifi. Així, durant els propers dies 11 localitzacions del poble començaran a gaudir de la connexió.

Els llocs escollits són les piscines, el parc de l’escola pública, les places d’Espanya, de l’església i del Rosari, el parc Mossèn León, el parc de majors, la biblioteca, el saló multiús i la recepció de l’ajuntament.

Al connectar-se a la xarxa l’usuari haurà de clicar en una web d’entrada, sense que calgui registrar-se o donar cap mena de dada. Cada punt d’accés està preparat per a suportar fins a 50 connexions simultànies sense perdre rendiment.

Wifi for Europe és una iniciativa de la Unió Europea de la qual ja es beneficien milers de localitats durant tot el territori. La Vall del Tormo va sol·licitar l’ajuda l’any 2019 i en aquest any 2020 s’han unit les localitats de Pena Roja, Valljunquera i Fontdespatla.

Mitjans