Logotips d'organismes oficials

Fondespatla comptarà en un punt de càrrega per a cotxes elèctrics

Els nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics s'estan instal·lant junt a l'edifici del Cúbic i prop de la carretera

Els nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics s'estan instal·lant junt a l'edifici del Cúbic. / Foto: Marta Jiménez

L’Ajuntament de Fondespatla ha iniciat els treballs per a la construcció i instal·lació de punts de càrrega per a cotxes elèctrics que es situaran junt a la zona esportiva del Cúbic. L’Alcaldessa de Fondespatla, Carmen Agud ha recordat que el consistori portava aquesta actuació en ment des de fa temps i que “ens hem acollit a una subvenció de la DGA amb el ‘Pla Moves’, pla de Mobilitat Sostenible i Eficient en l’anualitat 2019 de la que hem rebut 1.999 euros. No tenim suficients diners per cobrir tota l’obra però com estava previst realitzar-la la resta dels diners que falten eixiran de la Tresoreria de l’Ajuntament”.

Els nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics s’estan instal·lant junt a l’edifici del Cúbic i prop de la carretera, per així poder dotar-lo d’un fàcil accés per als usuaris. Es situa a la zona del Jardí Botànic on ha estat necessari tallar un arbre, estant previst reconstruir l’espai que s’ha vist afectat per l’obra dels punts de recàrrega. Al mur existent es col·locarà la caixa elèctrica i de dos en dos, els vehicles podran recarregar. L’Alcaldessa Carmen Agud ha afegit que “ho podran fer en un principi tot el món que tinga vehicle elèctric i estarà disponible prompte, ja que hem començat l’obra i no la volem parar fins que estiga acabada. Passa molta gent per la carretera i els que venen a la tirolina. A més és un tema d’eficiència energètica i volem apostar per ella”.

Fondespatla compta amb una Fira d’Energia Sostenible que enguany com totes les demés fires no s’ha pogut celebrar. La construcció d’aquestos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics és una aposta més d’un poble conscienciat en tot moment amb les energies netes i sostenibles.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank