Logotips d'organismes oficials

La Vall destinarà els diners de les festes per a reformar les piscines

Una decisió que va comptar amb l'aprovació de tots els membres de la Corporació Municipal

La Vall de Tormo

A l’igual que a tots els municipis de la comarca del Matarranya, La Vall no va celebrar les seues Festes Patronals ni tampoc l’habitual Setmana Cultural al mes d’agost. L’Ajuntament de la població ha decidit destinar els diners amb els quals es comptava al pressupost de totes aquestes activitats culturals i festives per tal de reformar les piscines municipals.

A la sessió plenaria celebrada al passat mes d’octubre, el plenari de l’Ajuntament de La Vall aprovava una modificació de crèdits als seus pressupostos perquè els diners de les Festes i de la Setmana Cultural puga ser destinat a les obres de rehabilitació de les piscines. Cal destacar que tots els membres de la Corporació Municipal van votar a favor d’aquesta proposta.

Una vegada aprovada aquesta modificació pressupostària, l’arquitecte municipal ha de presentar el projecte de la reforma de les piscines per a la seua posterior adjudicació d’obra. L’Ajuntament de La Vall no coneix encara exactament quan es realitzarà l’actuació, si bé ja es coneixen detalls sobre l’actuació que s’ha d’executar. La reparació integral de la depuradora és una de les principals millores que es duran a terme a les piscines. També està previst realitzar el canvi de tot el perímetre de la tanca que separa la piscina gran de la zona del jardí. Es realitzaran reformes a la barra del bar i a la cuina, mentre que també es millorarà l’equipament interior de les mateixes.

REDACCIÓ
Mitjans