Logotips d'organismes oficials

Destinen 33.000 euros per a la millora de l’escola municipal de Ràfels

La localitat ha comptat per a l'actuació amb l'ajuda del conveni entre Diputació i el Govern d'Aragó

Imatge d’arxiu de Ràfels | Foto: NDM

L’escola municipal de Ràfels es troba a punt de finalitzar la primera fase de les obres de millora de les instal·lacions.En total, s’han destinat 33.000 euros, convirtint-se en el municipi amb la major ajuda de la província.

Les obres de la Fase 1 han permès crear una nova aula més àmplia a la qual únicament li falten col·locar les finestres, les conduccions de llum i la calefacció. A més, en l’aula de la part de baix, s’han habilitat nous lavabos, substituint els antics per un habitacle més ampli i adaptat a la nova normativa.

En la segona fase es construirà un despatx perquè els mestres puguen reunir-se amb els pares i mares. Segons apuntava l’alcalde de Ràfels, José Ramón Arrufat ,“l’escola de Ràfels va ser construïda en els anys 50 i les anteriors corporacions han anat invertint en petites ajudes de Diputació. “Ara, amb 12 nens en el col·legi hem vist que era necessari ampliar-lo i construir una nova aula per a desdobles”, ha afegit Arrufat.

Diputació, per mitjà del seu Vicepresident Alberto Izquierdo, s’ha compromès a incloure a Ràfels en les ajudes del pròxim any perquè l’escola puga continuar amb la segona fase de les millores.

Mitjans