Logotips d'organismes oficials

Pena-roja exposa les obres finalistes del concurs de pintura

La mostra del XVII concurs de pintura Desideri Lombarte es podrà veure durant el mes de desembre

Video Thumbnail
Exposició de pintura Concurs Desideri Lombarte Pena roja
L'Ermita de Dalt del Santuari de la Verge de la Font de Pena-roja acull al llarg de desembre les obres finalistes del XVII concurs de pintura Desideri Lombarte. L'exposició va ser inaugurada durant el passat pont de la Constitució i es podrà visitar durant els caps de setmana de desembre en l'horari

L’Ermita de Dalt del Santuari de la Verge de la Font de Pena-roja acull al llarg de desembre les obres finalistes del XVII concurs de pintura Desideri Lombarte.

L’exposició va ser inaugurada durant el passat pont de la Constitució i es podrà visitar durant els caps de setmana de desembre en l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme.

Igual que en la passada edició, els visitants a l’exposició podran votar per la seva obra favorita, i, encara que la seva decisió no és vinculant, podria ser determinant en cas d’empat.

La present edició va batre rècord de participació amb 115 obres presentades, de les quals, s’han seleccionat 25 com a finalistes que corresponen ara amb les exposades en la mostra.

La decisió del jurat es donarà a conèixer el pròxim 4 de gener.

REDACCIÓ
Mitjans