Logotips d'organismes oficials

La Comissió de festes de Mont-roig 2020 felicita el Nadal

Des de l'organització animen a treure els arbres de Nadal a la porta de casa o al balcó

Una de les quaranta fotos rebudes per felicitar el Nadal. | Foto: NDM

La comissió de festes de Mont-roig ha preparat una activitat nadalenca carregada de màgia per aquestes dates tan assenyalades. Es tracta d’una exposició d’arbres de Nadal virtual per a la qual s’ha demanat la col·laboració als veïns i veïnes de Mont-roig, “en total hem aconseguit unes quaranta fotos amb les quals hem muntat un vídeo per felicitar el Nadal que es pujarà molt prompte a les xarxes socials” ha explicat, Maria Morera, membre de la comissió.

Així, des de la comissió es va obrir un període perquè tothom pogués enviar les seues fotos fins al 21 de desembre amb les quals han fet un vídeo per felicitar el Nadal a tot el poble. A més des de l’organització animen a tots i totes a treure este dijous 24 de desembre els arbres de Nadal a les portes de casa o balcons perquè tothom els puga veure. En este sentit, Morera ha incidit en què “vam pensar aquesta activitat perquè no hi ha cap mena de contacte i així a veure si la gent s’anima a sortir de casa encara que siga en família”.

L’exposició d’arbres de Nadal virtual ha estat l’única activitat cultural i festiva d’aquest any organitzada per la comissió de festes 2020 de Mont-roig, la qual va iniciar la seua activitat el passat 2019, però a causa de la pandèmia només van poder organitzar actes fins el passat Nadal. Amb la mirada posada en el 2021 des de la comissió esperen que l’any que ve permeta reprendre l’activitat “esperem poder fer alguna cosa per al pròxim any perquè la veritat és que este no hem pogut fer res amb la gent”, afegia Maria Morera.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank