Logotips d'organismes oficials

Crida a la precaució a causa de les plaques de gel

Els consistoris recomanen als veïns no eixir al carrer si no és estrictament necessari

Video Thumbnail
Balanç Nevada + Gel
El pas de la borrasca Filomena per la península ha donat pas a una intensa onada de fred que ha transformat la neu en gel, la qual cosa fa perillós en trànsit per gran part de la xarxa de carreteres. Al Matarranya les temperatures d'esta nit han estat molt baixes arribant en alguns municipis fins al

El pas de la borrasca Filomena per la península ha donat pas a una intensa onada de fred que ha transformat la neu en gel, la qual cosa fa perillós en trànsit per gran part de la xarxa de carreteres. Al Matarranya les temperatures d’esta nit han estat molt baixes arribant en alguns municipis fins als 8 graus negatius.

El Govern d’Aragó, davant esta onada de fred, ha fet una crida per extremar les precaucions al volant. La neteja a les carreteres continua amb tots els efectius en funcionament des que es va iniciar la setmana passada el temporal. Ara les tasques se centren en la neteja i la prevenció per evitar la formació del gel a la calçada.

Esta matinada les observatoris deixaven registres molt poc habituals a la comarca. Com els 8,3 graus negatius a Massalió, els menys -6,7 de Beceit o els -6,6 a Michavilla. A partir de la matinada de dimecres es preveu un ascens de les temperatures, sobretot de les nocturnes en zones de muntanya principalment. De tota manera, les gelades continuaran de manera generalitzada, encara que no amb la intensitat dels primers dies de la setmana.

Davant estes temperatures els consistoris recomanen no eixir al carrer i molts han habilitat serveis d’ajuda a domicili per a persones que necessiten algun producte de primera necessitat.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans