Logotips d'organismes oficials

El Festival Aragón Negro torna a Vall-de-roures amb microrelats i trobades entre autors

Les activitats són gratuïtes i comptaran amb els escriptors: Manuel Marlasca, Félix Albo i María Frisa

Cartell del VIII FAN a Vall-de-roures. | Foto: NDM

La VIII edició del Festival Aragón Negro (FAN) arriba a 22 seus aquest 2021 amb més de 200 actes en tota la Comunitat. Entre elles, Vall-de-roures, repeteix per tercera vegada consecutiva com a seu del Festival consolidant així la seva trajectòria i recorregut.

En aquesta edició la temàtica del FAN versa sobre els Crims reals i entorn a este l’Ajuntament de Vall-de-roures ha convocat el tercer concurs de microrelats amb el propòsit d’incentivar la creativitat literària i fomentar la lectura. En aquesta ocasió, la localitat augmenta les categories amb fins a sis diferents. I al mateix temps, també ha ampliat el termini de lliurament dels relats fins al 31 de gener. A més, els relats han d’estar ambientats en Vall-de-roures. Les bases del concurs estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament de Vall-de-roures.

Paral·lelament, durant els pròxims caps de setmana Vall-de-roures se submergirà en diversos actes culturals que arranquen el dissabte 23 de gener. El periodista i escriptor Manuel Marlasca inaugurarà els actes en Vall-de-roures amb una xerrada – col·loqui entorn al tema ‘Crims reals i periodisme de recerca’. Seguidament, el 29 de gener, tindrà lloc ‘El Poble dels Esdentegats’ amb Félix Albo com a narrador, un espectacle que combina humor i intriga. Al mateix temps, aprofitant la seva visita, també es realitzaran sessions de cuenta cuentos en el col·legi. Finalment, el dissabte 30 de gener, els actes conclouran amb María Frisa, que presentarà i signarà exemplars de la seva novel·la ‘El niu de l’aranya’ i realitzarà una xerra – col·loqui sobre ‘Claus de la novel·la negra’.

Les activitats són gratuïtes i és necessaris inscriure’s a partir del dilluns 18 a l’ajuntament, de manera presencial, telefònica o per correu electrònic en cultura@valderrobres.es

En tot moment es garantiran les mesures de seguretat amb aforaments limitats i distància social.

REDACCIÓ
Mitjans