Logotips d'organismes oficials

Lledó celebrarà Sant Antoni des de casa adaptant la tradició

Des de l'Ajuntament han preparat unes bosses amb embotits perquè la gent és preparo l'entrepà a casa

Moment del sopar popular de Sant Antoni a Lledó en anys anteriors. | Foto: NDM

Sant Antoni és una de les festes més tradicionals del Matarranya. La majoria dels pobles no tindran la seva mítica foguera enguany, encara que alguns com Lledó han adaptat els seus costums per a continuar amb la celebració.

Des de l’Ajuntament de Lledó han preparat una alternativa a la tradicional festa. El consistori ha proposat als seus veïns i veïnes celebrar-lo des de casa evitant aglomeracions i contactes. Concretament l’Ajuntament ha preparat unes bosses amb un tros de xoriç, una llonganissa, dos trossos de panceta, un pa i un plat de torró per a cada veí i veïna que s’hagin inscrit prèviament. La idea és “que la gent li ho prepari des de casa, es facin els entrepans i pugin les seves fotos a Facebook com ja vam fer durant el vermut del confinament”, explicava Maria Teresa Crivillé, alcaldessa de Lledó.

Any rere any a Lledó és l’Ajuntament l’encarregat d’organitzar ‘Sant Antoni’ amb un sopar popular en la foguera i una posterior revetlla amb música i barra de bar. “Ens ho menjarem a casa i l’any que ve el farem millor”, assegura l’alcaldessa.

REDACCIÓ
Mitjans