Logotips d'organismes oficials

Les dones de Fórnols preparen un 8M en iniciatives online

Per participar cal enviar una fotografia en vertical, vestint alguna cosa de color lila i amb una frase inspirada en el 8M

L'objectiu és crear un vídeo i un mural a la plaça per connectar a totes les dones. | Foto: NDM

Com cada any el pròxim 8 de març se celebre el Dia Internacional de la Dona. Al Matarranya en els últims anys una de les localitats més actives per esta jornada ha estat Fórnols. Aquest 2021, tot i la situació marcada per la pandèmia, no han volgut perdre l’oportunitat per reivindicar este Dia. “L’any passat va ser superemocionant, va venir molta gent dels pobles del Matarranya i que estiuege aquí, es va crear un espai superxulo de compartir experiència i sentir-te companya, que són coses que les dones necessitem” declarava Caterina Molero, membre de l’Associació Mussols Arremangats.

Des de Fórnols han invitat a totes les veïnes i persones vinculades al municipi, així com a tot el Matarranya, a enviar una fotografia per crear un vídeo i unir a totes les veïnes. “El que hem pensat és fer un vídeo, com el que vam fer duran el confinament, per ajuntar a tota la gent i que les dones ens sentim connectades amb el poble”, explicava Molero.

Per participar cal enviar una fotografia en vertical, vestint alguna cosa de color lila i amb un lema o frase inspirada en el 8M. Es pot participar fins al pròxim 3 de març i s’ha d’enviar la foto a mussolsarremangats@gmail.com
A més d’un vídeo, des de l’Associació també volen crear un mural per col·locar-lo a la plaça del poble, “on l’any passat ens vam retrobar totes presencialment, este any trobar-nos totes en fotografies i frases que ens acompanyen”. Així mateix, també estan preparant diferents elements per a decorar la plaça del poble.

Una alternativa que ajudarà a celebrar el 8M tot i les circumstàncies actuals, “a veure si l’any que ve podem fer alguna altra cosa que ens puga fer reflexionar i lluitar per la igualtat”, va sentenciar la integrant de l’Associació.

REDACCIÓ
Mitjans