Logotips d'organismes oficials

La Guàrdia Civil rescata il·lesos a dos senderistes en una zona pròxima al Parrissal 

Els excursionistes perduts es trobaven en perfectes condicions

El rescat va finalitzar a les 3.30 hores de la matinada. / Foto: NDM

El passat 27 de febrer agents de la Guàrdia Civil de la Comandància de Terol, van rescatar il·lesos a dos senderistes que s’havien perdut en una zona muntanyosa pròxima al Parrissal de Beseit.

Per la tarda, els agents de l’Equip de Rescat i Intervenció en Muntanya, amb base a Mora de Rubielos, van rebre un avís sobre l’extraviament de dos senderistes en una zona de muntanya pròxima al Parrissal de la localitat de Beseit. Pel que sembla, els extraviats van fer l’ascensió per la Canal de L’Ase, quan en finalitzar-la i reprendre la sendera de tornada, es van extraviar.

En eixe mateix moment els guàrdies civils especialistes van eixir a buscar-los, sol·licitant a personal de protecció civil de la zona l’obertura d’uns camins que es trobaven tancats al trànsit, per a així agilitar les labors de rescat.

Al voltant de les 01.30 hores de la matinada els rescatadors van localitzar en perfecte estat de salut a les persones perdudes, que després de proporcionar-los menjar i beguda, van iniciar el retorn fins als vehicles, finalitzant el rescat a les 03.30 hores de la matinada.

REDACCIÓ
Mitjans