Logotips d'organismes oficials

Queretes millorarà carrers i construirà una nova bassa durant el 2021

La nova bassa d'aigua resoldria els problemes de proveïment que té el municipi

Queretes ha aprovat un pressupost de gairebé 600.000 euros. / Foto: NDM

L’Ajuntament de Queretes ha aprovat un pressupost de gairebé 600.000 euros per al 2021 sense cap vot en contra. Una xifra tal com ha explicat l’alcalde, Fernando Camps, semblant a la dels últims anys “no varien molt respecte a altres anys, però en despeses, per exemple, s’ha notat la inversió que es va fer per a canviar l’enllumenat i això repercuteix en què es puguen fer altres inversions”.

Així mateix es contempla una important inversió en la millora i asfaltat de camins amb un total de 40.000 euros i també l’adequació i pavimentació de diferents carrers del municipi. A més, es continuarà treballant en la reparació de la ‘Font de la Barra’, que a causa del temporal Gloria es va trencar. Queretes també invertirà en la neteja del riu Algars, “ja tenim el permís d’on agafem tota l’aigua de boca per a treure totes les graves i tenir allí un magatzem que ens baixi l’aigua a les bombes”. En aquest sentit, Camps, assegura que s’està treballant per a construir una nova bassa valorada en 250.000 euros.

Aquesta infraestructura resoldria els problemes de proveïment “tots els anys estem sofrint, vam fer un estudi l’any passat i ja hem buscat uns terrenys al costat d’on extraiem l’aigua de l’Algars i ara estem a l’espera de poder construir-la”, afegia l’alcalde. En qualsevol cas, el municipi està a l’espera de conéixer si els concedeixen el FITE, ajuda que costejaria les despeses del projecte.

REDACCIÓ
Mitjans