Logotips d'organismes oficials

Lledó comptarà amb una nova báscula

Serà més gran i anirà ubicada a la nova travessera

Video Thumbnail
Projectes Lledo Bascula Mirador
Lledó tot i ser un dels pobles més menuts del Matarranya compta amb diferents iniciatives per modernitzar i arreglar el municipi. Està a punt de tancar els pressupostos i ja tenen les principals línies d'actuació per als pròxims mesos. La primera inversió serà el canvi de la bàscula i també arranjar

Lledó tot i ser un dels pobles més menuts del Matarranya compta amb diferents iniciatives per modernitzar i arreglar el municipi. Està a punt de tancar els pressupostos i ja tenen les principals línies d’actuació per als pròxims mesos. La primera inversió serà el canvi de la bàscula i també arranjar un mirador en la part més alta de la localitat.

Ja durant l’any 2020 des de l’Ajuntament de Lledó van actuar en diferents carrers de la localitat reasfaltant i millorant les vies públiques. Però el principal esforç es va centrar en la instal·lació d’una coberta que cobreix la meitat del poliesportiu i arreglar els voltants de la instal·lació.

Un altre dels grans projectes del municipi és la creació d’un mirador. De moment des de l’ajuntament han adquirit el terreny en la zona més alta del poble, coneguda com ‘El Maset del senyor Isidro’. “És un projecte molt bonic, perquè és una zona-mirador, a la part més alta del poble i des d’on es veu tot l’entorn” explicava Mª Teresa Crivillé, alcaldessa de Lledó.

Però la primera de les actuacions serà el canvi de la bàscula. Tal i com comentava Crivillé “necessitem una bàscula, perquè la que tenim és molt antiga, se canviaria de lloc perquè la que hi ha ara és petita i la que posaríem seria d’acord amb les necessitats d’avui en dia”. La bàscula es traslladarà de la ubicació actual, a l’arraval de la Font, a la nova travessera del poble.

Però no es queden aquí els projectes que tenen damunt la taula al consistori de la localitat i que tenen intenció d’anar posant en marxa a poc a poc. Volen arreglar una de les fonts del poble i també comptar amb una sala multiusos.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans