Logotips d'organismes oficials
blank

Reformes en la piscina o la plaça són prioritat en els pressupostos de Fondespatla

El consistori pretén eliminar barreres arquitectòniques, millorar vies urbanes o instal·lar plaques solars

Imatge d'arxiu de les piscines municipals de Fondespatla. | Foto: NDM

A través dels pressupostos del 2021, l’Ajuntament de Fondespatla es compromet a eliminar les barreres arquitectòniques que queden en el municipi, millorar les vies urbanes o instal·lar plaques solars en el poliesportiu.

L’alcaldessa, Carmen Agud, assegura que des del consistori es farà tot el possible per a complir aquestes línies d’actuacions que formen part del pressupost designat per a l’any 2021, el qual s’ha aprovat recentment per unanimitat i ascendeix als 597.400 euros. “Tenim diferents projectes, però tot depenen de les subvencions i del pressupost que ens donin per a elles” apuntava Carmen Agud.

Els nous comptes municipals es caracteritzen pel manteniment dels impostos municipals sense aplicar cap augment i inversions com la millora de l’accessibilitat a l’ajuntament, instal·lació de plaques solars en el poliesportiu, reforma de la plaça o eliminació de les escales dels vàters de les piscines. En estes últimes des del consistori expliquen que actuaran perquè estiguen llestes a l’estiu al voltant de tot el ‘vaso’, “la piscina és una cosa que hem de reparar sí o sí”.

En relació amb el deute Agud assenyalava que per al 2023 es preveu deixar-la a zero, de manera que es destinarà una partida de 7.250 euros a amortitzacions.

A més, des de l’Ajuntament de Fondespatla també tenen previst sol·licitar al FITE, Fons d’Inversions de Terol, un rentador per cotxes, un lloc per a autocaravanes, l’heliport i el punt de càrrega per a cotxes elèctrics.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank