Logotips d'organismes oficials
blank

Diputació de Tarragona millora la carretera des d’Horta al pont de l’Algars

Des d'este mateix dilluns 15 de març es tallarà la carretera durant 6 mesos

Les obres de condicionament consistiran en eixamplar la calçada fins als 6 metres d’amplada. | Foto: NDM

La Diputació de Tarragona va iniciar la setmana passada les obres de condicionament de la carretera T-1110, que uneix la T-330 a Horta de Sant Joan fins al pont del Riu Algars, al límit de la demarcació amb la província de Terol. L’objectiu de l’actuació és millorar la seguretat del trànsit en aquesta via.

Les obres de condicionament consistiran en eixamplar la calçada fins als 6 metres d’amplada, realitzar diverses millores de traçat, renovar el paviment existent i millorar el drenatge, mitjançant la formació de cunetes transitables i l’ampliació i/o construcció d’obres de drenatge. D’altra banda, es durà a terme la senyalització i l’abalisament de la carretera. L’actuació suposarà una inversió de 1.707.863,89 euros.

Restriccions al trànsit

En el transcurs de les obres hi haurà restriccions al trànsit. Des d’este mateix dilluns 15 de març es tallarà la carretera durant 6 mesos i s’habilitarà un desviament alternatiu per les carreteres T-334, T-3341 i TV-3303 per tal de comunicar les poblacions d’Horta de Sant Joan i Lledó.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank