Logotips d'organismes oficials

La Vall instal·la indicadors de velocitat en la seua travessia

El cost de manteniment d'aquests dos panells informatius és molt baix perquè funcionen amb energia solar

S'han col·locat dos panells de velocitat en la travessia de la carretera N-420. | Foto: valdeltormo.com

L’Ajuntament de La Vall ha instal·lat dos panells de velocitat en la travessia de la carretera N-420 per a reduir la velocitat dels vehicles que cada dia travessen el municipi.

El cost de manteniment d’aquests dos panells informatius és molt baix perquè no funcionen amb llum sinó amb energia solar. La qual cosa permet que els indicadors puguen estar en funcionament les 24 hores del dia, gràcies a la recàrrega constant que es realitza durant les hores solars.

Els panells que s’han instal·lat en La Vall tenen una visibilitat de mitjana d’uns 250 metres aproximadament, la qual cosa garanteix que els conductors puguen veure els textos, números i imatges que s’indiquen amb el temps suficient com per a reduir la velocitat. A més, per a conéixer si s’està conduint a la velocitat permesa el panell l’indica amb color vermell quan el vehicle excedeix la velocitat i verd quan està per sota.

REDACCIÓ
Mitjans