Logotips d'organismes oficials

La revista de Beseit busca fotografies per al seu pròxim número

Les fotos es poden presentar a l'ajuntament de manera física o al correu electrònic: oficinaturismo@beceite.es

Imatge del cartell on anuncien que busquen fotos. | Foto: NDM

La revista Quaderns d’Història i Cultura de Beseit, recopila cada any allò més important o curiós que ha ocorregut en l’últim any en la localitat.

El primer número es va publicar en 2010 i des de llavors s’han editat ja 12 revistes. Tal com explicava Luis Latorre, un dels coordinadors de la publicació, “sense ser escriptor, en 2004, presentem un llibre petit a l’Ajuntament, qui el va editar, i a partir d’aquí van sorgir les revistes. Jo les coordino i preparo des de Barcelona i després l’Ajuntament les edita i les publiquen el mes d’agost”. Onze anys després la dinàmica continua sent la mateixa.

Des de l’organització ja es troben treballant en el pròxim número de la revista, per a la qual busquen fotografies de gent del poble i per això animen a totes les persones de Beseit i voltants a manar les seues fotos per a poder publicar-les en la nova revista. Sobretot requereixen fotografies d’activitats quotidianes o per exemple de bodes, batejos o comunions. Les fotos es poden presentar a l’ajuntament de manera física o bé, si estan en format digital, enviar-les al correu electrònic: oficinaturismo@beceite.es

Així mateix, els interessats a adquirir els quaderns poden aconseguir-los a l’ajuntament de Beseit per 8 euros encara que algunes edicions ja estan esgotades.

REDACCIÓ

Mitjans