Logotips d'organismes oficials

El pressupost de Mont-roig es centrarà en subjectar una nova part de La Mola

L'Ajuntament també té previstes altres actuacions com ara la millora en els lavabos de la piscina municipal

Video Thumbnail
A Mola Mont roig
L'Ajuntament de Mont-roig compte per a aquest any 2021 amb un pressupost molt similar al d'anys anteriors, si bé disposarà de 125.000 euros més gràcies a una subvenció per a la reparació d'una zona de la Roca de La Mola. Fa uns anys va caure un tros d'aquesta roca en l'abric de la qual està situat e

L’Ajuntament de Mont-roig compte per a aquest any 2021 amb un pressupost molt similar al d’anys anteriors, si bé disposarà de 125.000 euros més gràcies a una subvenció per a la reparació d’una zona de la Roca de La Mola.

Fa uns anys va caure un tros d’aquesta roca en l’abric de la qual està situat el nucli urbà del municipi i des del consistori ja es va actuar. A més, la localitat compta amb un informe dels geòlegs de la Diputació de Terol sobre la deterioració de la roca. En aquesta oportunitat està prevista una actuació similar amb la construcció de dos murs de contenció amb formigó i la subjecció de la roca amb malla.

D’altra banda, en 2021 l’Ajuntament de Mont-roig també té previstes altres actuacions com la millora en els lavabos de la piscina municipal per a adaptar-los a les noves normes sanitàries, la finalització de l’actuació al carrer Extramurs i el canvi dels fanals a il·luminació led.

REDACCIÓ
Mitjans