Logotips d'organismes oficials

Beseit fa millores al cementeri i actue als carrers Tejería i la Viña

Una de les actuacions d'este exercici se centrarà en la substitució de la il·luminació dels carrers per tecnologia LED

L'ajuntament està treballant en el carrer de la Viña. | Foto: R. Lombarte

Beseit està impulsant diferents actuacions al municipi. Durant les últimes setmanes, l’ajuntament ha actuat al cementeri, així com al carrer Tejería i al carrer de la Viña. Uns treballs en carrers que s’han impulsat a través del Plan de Obras y Servicios (POS) de la Diputació Provincial, i que enguany ha millorat les partides de totes les poblacions gràcies als romanents. Juan Enrique Celma és l’alcalde de Beseit, i va concretar que «enguany tenim unes aportacions de la Diputació que arriben als 140.000 euros, i que hem destinat a diferents actuacions». Entre elles, Beseit està actuant al carrer la Viña. Un carrer que s’ha aixecat i on s’està actuant també per a resoldre uns problemes d’inundació de garatges, perquè quan plou bastant fort afecte als seus desaigües.

A través del POS, Beseit també ha intervingut en un tram del carrer Tejería, que és el carrer de les escoles i la farmàcia, i ha treballat en un tercer tram de passarel·les al Parrissal. En estos moments, i de cara a millorar les visites turístiques als espais naturals, des del consistori també s’està fent un edifici de vàters. Parlem d’una nova infraestructura que se situarà a l’aparcament número 3 del Parrissal, i que està pensat per als visitants del Parrissal però també per als treballadors del consistori que regulen l’accés d’este espai natural tan visitat. Estos vàters estaran oberts durant els horaris de control als espais naturals, seran gratuïts i tindran una fossa asèptica. Des del consistori van avançar també que al llarg d’este exercici s’actuarà a la il·luminació de carrers, substituint les faroles a sistema LED per a reduir en la factura de la llum.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans