Logotips d'organismes oficials
blank

El Parrissal de Beseit tindrà vàters per als seus usuaris

S'instal·laran al pàrquing número 3 de l'espai natural

Els serveis seran de caràcter gratuït per a tots els visitants de l'espai natural. | Foto: NDM

El municipi de Beseit, en el seu pla estratègic per a millorar l’atenció de visitants i turistes, crearà uns vàters a l’espai natural del Parrissal. Es tracte d’un nou servei que se situarà a l’aparcament número 3 d’este espai natural, i que al llarg de l’any s’acabe convertint en una de les principals atraccions turístiques del Matarranya. Uns vàters públics que podran aprofitar tots aquells senderistes que fan la ruta del Parrissal, i que disposarà de tres seccions, destinades a hòmens, dones i uns vàters adaptats per a minusvàlids.

L’obra en qüestió, que va a càrrec de Milian y Quílez Construcciones SL, estarà alimentada elèctricament per unes plaques solars i tindrà una fossa sèptica per falta de desaigües a l’espai natural. Estos nous vàters, una vegada es poson en marxa, seran de caràcter gratuït per a tots els visitants al Parrissal, i el manteniment anirà a càrrec de l’ajuntament. Esta actuació se sume a algunes millores que durant este 2021 ha fet l’ajuntament a la zona del Parrissal, com ara millorar la cobertura mòbil en algunes zones o la instal·lació de noves passarel·les.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank