Logotips d'organismes oficials

Raúl Guimerá, a les portes del pòdium al Super Enduro de Riesa

El pilot del Matarranya es va quedar a 1 punt del tercer classificat. Este dissabte se celebrarà a Budapest, Hongria, la 3a prova puntuable del mundial

El pilot del Matarranya, Raúl Guimerá, durant una prova d'este Super Enduro. | FOTO: NDM

El pilot Raúl Guimerá va acariciar el pòdium a la segona carrera puntuable del Campionat del Món de Súper Enduro. El passat 7 de gener, la ciutat alemanya de Riesa va albergar la segona prova del mundial, on el jove pilot de Vall-de-roures es va quedar a sol 1 punt del tercer classificat. Celebrades les tres mànegues de la prova, la victòria va ser per al britànic Ashton Brightmore, que va sumar 54 punts. El segon va ser el també anglès Mitch Brightmore, amb 48 punts, mentre que l’alemany Milan Schmueser va acabar tercer amb 46 punts. Raúl Guimerá, millor espanyol de l’enduro de Riesa i millor espanyol a la general, va acabar quart amb 45 punts. En estos moments, i després de sumar 31 punts a la prova inaugural viscuda a Cracòvia el passat 10 de desembre, el pilot del Matarranya se situe quart a la general sumant 76 punts, a 19 punts del segon i el tercer classificat.

Guimerá va recalcar que “només començar l’any ja vam tindre esta segona prova del campionat del món, de la qual vam tornar molt contents”. Les proves del Super Enduro se celebren dins de pavellons, on es dissenyen circuits amb troncs, pedres i altres obstacles i on es corren tres mànegues de 6 minuts més una volta per màniga. Raúl Guimerá va fer una gran segona posició a l’última de les mànegues, però el resultat va ser insuficient per a pujar al pòdium. “Et quedes amb el regust de no fer tercer, però hem tornat molt contents de Riesa i estem molt motivats per a les pròximes carreres”. De fet, el pilot del Matarranya, que corre amb el firma Sherco, lluitarà fins al final per arribar tan lluny com sigue possible en este Super Enduro. Un mundial que, a la categoria júnior en la que corre Guimerá, ja ha arribat al seu equador.

De fet, este mateix dissabte se celebrarà a Budapest (Hongria) la tercera prova del campionat. L’última carrera es viurà a Gliwice, Polònia, per al 18 de març.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans