Logotips d'organismes oficials

El Valderrobres desaprofite l’empate entre Maella i Chiprana per a recuperar la segona posició

Calaceit cau contra Torrecilla, però continue viu en la lluita per les posicions d'ascens

Imatge del partir que Híjar i Valderrobres han protagonitzat esta temporada a Sant Roc. Foto: R. Lombarte

Jornada gris per als interessos dels equips del Matarranya. Ni Valderrobres ni Calaceit van ser capaços de sumar esta setmana els 3 punts. I això que tots dos jugaven a casa, conscients de la importància dels seus partits. Dia espès per al Valderrobres, que no va oferir la seua millor versió davant de la seua afició. Empat, i gràcies, contra el Fuensport (2-2), un dels rivals directes en la lluita per les places que obren les portes a l’ascens. Sense massa esforç, el Fuensport se va trobar amb el marcador favorable. Corria el minut 25 de partit quan, després d’un error defensiu, l’equip visitant va aprofitar per obrir el marcador. Només començar la segona part, i en un altre desencert local, el Fuensport va obrir distàncies. L’equip del Matarranya va reaccionar al segon temps. Guillermo va reduir distàncies en el minut 75. Tres minuts després, Bruno va posar l’empat. Quan l’equip estava bolcat en busca de la victòria, una contra del Fuensport va obligar Iván a fer falta fora de l’àrea. Roja directa per al porter local i el Valderrobres que viatjarà al camp de Maella en quadro la pròxima setmana. Moltes baixes per afrontar un dels partits més rellevants del que quede en este tram final de lliga.

Per la seua part, Calaceit va veure com s’escapaven de casa els 3 punts en un partit molt important contra Torrecilla (2-3). Els del Matarranya trencaven d’esta manera una ratxa positiva de 3 victòries consecutives, i contra un rival que es va emportar la victòria en el descompte. Uns minuts abans, tangana al camp que va suposar l’expulsió de Borja per part del Calaceit i d’un jugador visitant. Els gols de l’equip local van ser obra de Ionel i de Boira. Tot i la derrota en un partit on els locals van merèixer una mica més, Calaceit continue viu en la lluita per les places d’ascens i promoció. De fet, Calaceit està ara mateix 6 punts per davall del 2on classificat, que és el Teruel B. D’aquí a l’última jornada, per tant, cada partit serà una autèntica final. A l’equip del Matarranya encara li quede jugar contra Sportin, Alcanyís, Chiprana, Maella i el propi Teruel B.

Paral·lelament, i en la lliga federada de Futbol Sala, este cap de setmana es van jugar dos partits aplaçats. Per un costat, victòria contundent d’un BigMat Team contra Massalió, i que li val per pràcticament celebrar la lliga. Per un altre, empat a 3 gols entre Beseit i Mont-roig.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans