Logotips d'organismes oficials

El PSOE es compromet a reviscolar el Museu Juan Cabré de Calaceit

Des de la secretaria general del partit es comprometen a crear una agenda cultural potent per a situar Calaceit com un referent cultural regional i inclús nacional

La candidatura del PSOE per Calaceit, acompanyada de la consellera de Presidència, Mayte Pérez. Foto: NDM

La consellera de Presidència del Govern d’Aragó i secretària del PSOE a la província, Mayte Pérez, va anunciar el compromís del seu partit de cara a reviscolar el Museu Juan Cabré de Calaceit. Així ho va manifestar durant la seua visita a la capital cultural del Matarranya este passat diumenge, on va assistir al míting i a la presentació de la candidatura socialista de Calaceit de cara a estes Eleccions Municipals, la qual està encapçalada per l’actual president de Comarca del Matarranya, Isel Monclús. L’acte, que va reunir a unes 80 persones al Teatre Municipal de Calaceit, va portar un dels caps més visibles de l’actual Govern d’Aragó, i en ell la consellera va defensar que “Isel Monclús és l’alcalde que mereix Calaceit. Una persona amb experiència de gestió, seriosa, que no promet allò que no es capaç de complir, i que represente molt bé el partit socialista d’esta província”.

En este sentit, Mayte Pérez va avançar que “més enllà de la consolidació dels serveis públics, amb una clara aposta per l’educació i generar sinergies i aliances en aquelles oportunitats que té Calaceit com a motor econòmic”, Monclús també té una forta sensibilitat en matèria cultural. I en este aspecte, la consellera va entendre que “ens comprometem a donar un impuls al Museu Juan Cabré, avaluant quines possibilitats té per a fer-lo reviscolar”, després de viure “una època dormida i en la que no s’estan aprofitant totes les seues potencialitats”. Per la seua part, el candidat dels socialistes per Calaceit, que va ser l’encarregat de presentar el seu equip per a esta legislatura que està a punt d’entrar i a qui va definir com “un grup de gent molt interessant i treballadora”, va apuntar que el seu gran objectiu “és potenciar el poble en tots els sentits”.

Durant la seua intervenció, Monclús va parlar d’educació, de la importància de treballar amb l’AMPA i l’escola, apostant per la conciliació familiar i el servei de madrugadores. També va fer menció als serveis de qualitat i l’atenció de tots els veïns del poble, així com pel treball directe amb el sector empresarial. En este sentit, Monclús va parlar de la necessitat de “crear un grup de treball directe amb el teixit empresarial per a conèixer les seues necessitats, treballar en la reparcel·lació i fer una aposta pel polígon industrial”, amb una clara intenció de atraure noves empreses al poble. També va fer menció al Museu Juan Cabré, celebrant el compromís que ha anunciat la consellera Mayte Pérez de cara a revitalitzar un espai cultural que gestionen des de Cultura del Govern d’Aragó. Monclús va parlar de la necessitat de crear una agenda anual potent perquè Calaceit sigui un referent cultural a tota la regió.

REDACCIÓ
Mitjans