Logotips d'organismes oficials

Mont-roig celebra la seua primera edició del festival Mon-farra Fest

La primera edició del festival va omplir de concerts de tota classe la plaça de la localitat des de les 6 de la tarda fins a altes hores de la nit.

Video Thumbnail
Mont-roig celebra amb molta varietat musical la primera edició del Mon-Farra Fest
Este passat cap de setmana Mont-roig es vestia de festa i és que es va celebrar el Mon-farra Fest. La comissió de festes de Mont-roig va organitzar la primera edició d'este festival coincidint amb la festivitat de Sant Joan. Rock, pop, techno i fins i tot vinils dels anys 70 i 80 es van deixar escol

Este passat cap de setmana Mont-roig es vestia de festa i és que es va celebrar el Mon-farra Fest. La comissió de festes de Mont-roig va organitzar la primera edició d’este festival coincidint amb la festivitat de Sant Joan. Rock, pop, techno i fins i tot vinils dels anys 70 i 80 es van deixar escoltar a la plaça de la localitat. Marta Antolí de la comissió de festes de la localitat comentava que “tot va començar per ajudar una mica les bandes joves i promocionar el que es fa als pobles, perque sembla que tot es fa a les ciutats, però ens agrade o no, aquí hi ha moltíssima cultura, molta música i molta festa”.

La Banda Comarcal San Anton va ser l’encarregada d’inaugurar l’escenari. Un escenari on estava convidat tothom qui volia participar. “Han vingut diferents aules, Vall-de-roures, Valljunquera, La Portellada i Mont-roig per ensenyar-nos el que han après”, comentava Marta, “també hi ha un micro obert, tothom que tinga un instrument o que cante és benvingut per pujar a l’escenari”, va ser una festa on cabia tothom. A més, des de l’organització van voler fer-ho encara més col·laboratiu, de manera que van crear “una llista de Spotify col·laborativa on tothom va posar música. La idea és que tothom estiga inclòs en la festa”.

Bon ambient per la tarda, sopar i festa fins a altes hores de la nit amb la intenció que tothom poguera xalar d’este dia. “Des de ben petits fins a ben grans, tothom és benvingut, l’objectiu era que les famílies pogueren estar juntes disfrutant de les mateixes coses”, afirmava Antolí. El Mon-farra és un festival per a tots els públics, que des de la comissió de festes esperen que tinga una segona edició. Marta confessava que “la idea és esta, però és complicat. Que vinguen tots els grups, que la gent dels pobles no marxe fora i es quede per aquí és complicat. A més, hem demanat subvencions i no ens han donat cap”, i afegix que “som un poble petit i treballem molt per poder tindre una oferta cultural àmplia. Esperem que l’any que ve això siga igual o més gran i que puguen venir sobretot grups de la zona, perquè el que ens interessa és que promocionen la seua pròpia música”.

I. APARICIO
Mitjans