Logotips d'organismes oficials

Mont-roig arribe a la final del concurs ‘Ilumina tu Pueblo’

El poble fa una crida a tota la comarca perquè vote a través de les xarxes socials i aconseguir guanyar una il·luminació de Nadal per a la localitat

Les votacions estaran obertes fins el dilluns 20 de novembre a les 9.30h. Foto: NDM

Mont-roig ha arribat a la final del concurs ‘Ilumina tu Pueblo’, una iniciativa d’Electra Energia. Mont-roig o Castellote, l’altre poble finalista, aconseguirà com a premi una il·luminació nadalenca. Este matí s’han obert les votacions finals que s’allargaran durant tot el cap de setmana i es tancaran a les 9,30h. del dilluns 20 de novembre. El concurs es realitza a través d’Instagram i pot votar qualsevol usuari d’esta aplicació de xarxes socials. Mont-roig és l’únic poble del Matarranya que hi participa i és per això que des del poble fan una crida a tota la comarca perquè els donen suport i els voten.

Als veïns els fa molta il·lusió el concurs, i tal com explica l’alcaldessa, Glória Blanc, “hi ha hagut una participació total, tots anem a una“. Durant les semifinals, Mont-roig ha rebut 7.000 clics, una gran capacitat de mobilització, però ara, per a l’última ronda, en necessita molts més. Castellote, en les semifinals, en va obtenir 13.500, molts més dels que va arreplegar Mont-roig, per això Blanc demana el recolzament comarcal perquè els donen suport amb els seus vots“. Tots els veïns del poble s’estan movent perquè participe el màxim de gent. “Estem units en un mateix propòsit”, que és guanyar, afirma l’alcaldessa, “tots els veïns del poble, familiars, amics i gent que estime el poble estan votant i fent difusió. Ha despertat molt de carinyo pel poble”.

Mont-roig gairebé no té llums de Nadal, per este motiu quan van rebre la proposta d’Electra per participar en este concurs, des de l’ajuntament de seguida van pensar que seria la manera de poder tindre esta decoració. El primer tall que van haver de superar va ser la presentació d’un vídeo promocional del poble, que es pot veure també per xarxes socials. En esta primera selecció van passar els 8 pobles que van entrar finalment al concurs: Mont-roig, La Ginebrosa, Bordón, Belmonte de San José, Aiguaviva, Mas de les Mates, Castellote i La Codonyera. Del seu grup, Mont-roig ja ha aconseguit superar a La Ginebrosa i Bordon i ara s’enfronta al campió de l’altre grup, Castellote.

Per a participar en la votació només cal entrar a este enllaç o a través de les xarxes socials de l’empresa promotora @electraenergia o @electradelmaestrazgo, també es pot trobar l’enllaç des del perfil de l’ajuntament @aytomonroyo. I un cop en la publicació del concurs, només cal clicar sobre el nom de Mont-roig. En eixe moment apareixerà el tant per cent de vots que porta cada localitat. En estos moments el nombre de vots està molt ajustat amb 51% per Castellote i 49% Mont-roig. Votar és molt senzill, només cal tindre un compte d’Instagram i accedir a la publicació del concurs. També es pot fer difusió a través de la mateixa aplicació d’Instagram o compartir-ho per altres xarxes com WhatsApp.

M.JIMÉNEZ
Mitjans