Logotips d'organismes oficials

Reordenen el trànsit a diversos carrers de Vall-de-roures

Els canvis afecten principalment a la raval i als carrers que eren de doble sentit

Video Thumbnail
Vall-de-roures reordena la circulació de diferents carrers, que deixen de ser de doble sentit
La capital del Matarranya, després de 20 anys, ha fet un canvi rellevant en el sentit de circulació dels carrers. Una reordenació de trànsit que principalment afecta carrers que abans eren de doble sentit. Els canvis afecten sobretot al marge dret del raval, així com al carrer Elvira d'Hidalgo, que

La capital del Matarranya, després de 20 anys, ha fet un canvi rellevant en el sentit de circulació dels carrers. Una reordenació de trànsit que principalment afecta carrers que abans eren de doble sentit. Els canvis afecten sobretot al marge dret del raval, així com al carrer Elvira d’Hidalgo, que és una de les més concorregudes de la població. Sobre això, Sara Romeo, tinent alcalde de Vall-de-roures, comenta que “des de l’entrada al Centre de salut fins a la Residència és de doble sentit, però d’aquí fins al final del carrer per Correus és només de sortida” i és que este “era un punt conflictiu”.

Una de les zones més afectades és el marge dret de l’avinguda Hispanitat, on tots els carrers eren de doble direcció. “Arribava un punt que amb tot el trànsit que hi havia no podien passar dos cotxes alhora”, afirma Romeo. Una de les excepcions és el carrer Belchite, on hi ha la caserna de la Guàrdia Civil i l’Escola de Música, que conservarà el doble sentit.

Des del consistori apunten que els veïns hauran d’estar atents als senyals de trànsit, de totes maneres, s’ha publicat un plànol amb els canvis.

Mitjans