Logotips d'organismes oficials

Acusat de furt per sostreure una ambulància a Terol per a tornar a casa seua a Fondespatla

En arribar a la localitat el presumpte responsable dels fets va cridar a l'hospital per a informar d'on es trobava el vehicle

Imatge d'arxiu d'una ambulància. Foto: NDM

Este passat dissabte 15 de juliol, un veí de Fondespatla va sostreure, presumptament, una ambulància de l’Hospital Bisbe Polanco de Terol. Este home, de 44 anys, es va dirigir, després de rebre l’alta a l’hospital, amb el vehicle des de Terol, fins a la localitat on viu, a gairebé 200 quilòmetres de distància.

Una vegada va arribar a Fondespatla, el presumpte autor dels fets va cridar a la Guàrdia Civil per a confessar l’ocorregut i informar d’on es trobava l’ambulància.

Al mateix temps, el conductor de l’ambulància, el qual va entrar a l’hospital per a recollir a una altra pacient, quan es va adonar que el vehicle en qüestió no estava, va posar una denúncia a la Policia Nacional. D’esta manera, es va activar el protocol per a localitzar l’ambulància en qüestió.

REDACCIÓ
Mitjans