Logotips d'organismes oficials

7 alumnes aconsegueixen el certificat de professionalitat en la industria alimentaria

El centre de formació Arcoiris ja té homologat el segon nivell dels estudis per al curs que ve

Video Thumbnail
Curs Agroalimentacio Centre Formacio Arcoiris
El centre de Formació del Grup Arcoiris ja ha conclòs la formació teòrica de la segona edició del Certificat de professionalitat d'operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària. El curs el van començar 10 alumnes, tres d'ells ja han entrat a treballar en el mateix Grup Arcoiris i 7 a

El centre de Formació del Grup Arcoiris ja ha conclòs la formació teòrica de la segona edició del Certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’elaboració en la indústria alimentària.

El curs el van començar 10 alumnes, tres d’ells ja han entrat a treballar en el mateix Grup Arcoiris i 7 alumnes han superat la formació teòrica del curs. Estos alumnes van rebre en l’últim dia de classes un reconeixement a l’esforç i es van mostrar satisfets amb els estudis i il·lusionats per començar una nova etapa.

Said Royo, alumne del curs i provinent d’Hijar, s’ha acostat per primer cop al sector de l’agroalimentació gràcies a este certificat de professionalitat. “Ens obre moltes portes per tindre més opcions, sobretot en esta zona on la indústria agroalimentària està molt arrelada i assentada i on hi ha moltes empreses on poder treballar” explicava Royo.

Per completar el curs ara els queda fer les pràctiques laborals no professionals en alguna empresa del sector. Diversos alumnes realitzaran les pràctiques en alguna de les empreses del Grup Arcoiris. En el cas de Royo les realitzarà en una dedicada a la producció d’oli d’oliva extra, “he tingut sort de tenir ja les practiques a Oliva Mudejar d’Albalate de l’Arzobispo, on m’han obert les portes i vaig amb molta il·lusió per començar en el sector de l’oli”.

Tot i el retard en l’inici de les classes, que va començar a causa de la pandèmia al setembre en comptes de al març com estava previst, el Centre de Formació del grup Arcoiris estan satisfets en com s’ha desenvolupat el curs. Belén Lombarte, coordinadora del Centre de formació, anunciava que “tenim previst per a l’any que ve fer la tercera promoció d’este curs i després fer un de nivell dos que ens han homologat enguany. Este de nivell 1 és sobre la indústria alimentaria en general i el 2 és més específic en la indústria càrnica”.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans