Logotips d'organismes oficials

Grupo Arcoiris s’emporte el ‘Sello de Plata’ a l’excel·lència empresarial del Govern d’Aragó

L'Institut Aragonès de Foment (IAF) entregue este reconeixement al grup alimentari i a 13 empreses i entitats més de l'autonomia

Juan José Moles, gerent del grup, va recollir el premi de mans d'Arturo Aliaga i Pilar Molinero. | Foto: NDM

L’empresa agroalimentària i cooperativa del Matarranya Grupo Arcoiris s’ha emportat el Sello de Plata a l’excel·lència empresarial 2021. Un reconeixement que entregue el Govern d’Aragó a través de l’Institut Aragonès de Foment (IAF) dins del programa Aragón Empresa. L’acte d’entrega d’esta distinció es va viure al Palau de Congressos de Saragossa el passat 16 de novembre, i va ser Juan José Moles, director general del Grupo Arcoiris, l’encarregat de replegar esta distinció que va rebre del vicepresident del Govern d’Aragó, Arturo Aliaga, i de la directora de l’IAF, Pilar Molinero.

Des del grup empresarial, Moles va destacar que «volem agrair la faena de totes les persones que han participat en el procés per sumar este reconeixement i que dia a dia fan que Arcoiris sigue el que és. També estem molt agraïts al Govern d’Aragó per este reconeixement», va afegir. L’acte de l’Excel·lència Empresarial done continuïtat al Fòrum Empresa, el qual fins al 2020 ha comptat amb la participació de més de 200 ponents i 20.000 assistents, convertint-se en un punt de trobada de caràcter empresarial de referència a Aragó.

Este premi va ser creat fa 25 anys pel Govern d’Aragó amb els objectius de donar a conèixer el nivell d’excel·lència de les empreses aragoneses, i a la vegada ser una ferramenta de divulgació de les millors pràctiques empresarials i ajudar a les organitzacions a millorar en la gestió a través del Model EFQM. L’Institut Aragonès de Foment, dins del programa Aragón Empresa, és l’encarregat d’organitzar cada any esta festa i el premi. Les organitzacions interessades es poden adherir al Pla d’Excel·lència Empresarial a Aragó de forma gratuïta.

En resum, es tracte d’un procés totalment personalitzat adreçat a les empreses, que ajude a obtindre un diagnòstic sobre el seu nivell d’excel·lència a través d’una autoavaluació, i sobre la base del resultat, obtindre formació per continuar progressant en este àmbit, o optar a algun reconeixement. A través d’esta iniciativa, les empreses i organitzacions fan un exercici de reflexió que els ajude a impulsar la seua imatge i la motivació dels empleats, i planificar i dirigir els esforços futurs. Actualment, el Programa Aragón Empresa reuneix més de 8.000 organitzacions procedents de tots els sectors del teixit empresarial i institucional aragonès.

REDACCIÓ
Mitjans