Logotips d'organismes oficials

GUCO obté el reconeixement a Entitat Associativa Prioritària que concedeix el Ministeri d’Agricultura

Ramaderia Unida Comarcal treballa per la sostenibilitat, modernització i competitivitat del sector primari del territori

GUCO treballa en la construcció del nou molí de pinsos. Foto: NDM

Ramaderia Unida Comarcal (GUCO) ha estat reconeguda pel Ministeri d’Agricultura com a Entitat Associativa Prioritària. Este reconeixement va ser sol·licitat a principis d’este any, una vegada constatat que GUCO complia els requisits, quant a volum de facturació i de nombre d’operacions de caràcter supraautonòmic, regulats al Reial decret 554/2014 de desplegament de la llei 13/2013 de 2 d’agost de foment d’integració de les cooperatives. Una norma que estableix el marc legal orientat a aconseguir estructures empresarials agroalimentàries basades en l’economia social més competitives, més ben redimensionades, modernes i internacionalitzades, mitjançant la creació de la figura de les Entitats Associatives Prioritàries (EAP). La cooperativa GUCO va obtenir el reconeixement genèric com a EAP, notificada el dia 14 de juny pel director general d’Alimentació del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i va passar a formar part així del reduït grup de 20 entitats associatives prioritàries existents a Espanya.

Este reconeixement suposa un suport per a l’activitat de GUCO, després de més de quaranta anys de trajectòria cooperativa, amb el ferm compromís de socis i treballadors pels projectes empresos, que servirà d’impuls per a seguir apostant per les inversions en el sector de l’agroalimentació , buscant la sostenibilitat, modernització i competitivitat de la ramaderia i agroindústria del territori. Un reconeixement que alhora es tradueix en un repte per estar a l’altura en el manteniment dels requisits que han propiciat.

REDACCIÓ

 

Mitjans