Logotips d'organismes oficials

Lledó reunix a diversos polítics en les seues festes i lluita per l’aigua i carreteres

Durant l'inici de les festes el consistori va reivindicar les seues necessitats bàsiques

Alcaldes i polítics es van reunir per a donar inici a les Festes / Fotos: PVS

Agost estava a punt d’acabar i Lledó iniciava la seua setmana més especial. Les Festes Majors de la localitat van començar el divendres 30 amb l’assistència de diverses autoritats. Arturo Aliaga, vicepresident del Govern d’Aragó, Esther Peirat, diputada en Les Corts, Alberto Izquierdo, vicepresident de la Diputació Provincial de Terol (DPT), Berta Zapater i altres personalitats del Partit Aragonés van ser els encarregats de llançar els coets d’inauguració dels festejos a la cita de l’alcaldessa, Mª Teresa Crivillé.

Després d’haver donat per començades les festes, es va celebrar el tradicional vi espanyol amb un discurs que Crivillé va aprofitar des del primer moment. Davant la presència de les autoritats, l’alcaldessa va optar per reivindicar els seus serveis més apreciats i necessitats: l’aigua i les comunicacions. “Un poble sense comunicacions és un poble sense futur. Som un poble d’agricultors i sabem que es pot millorar respecte a la gestió de l’aigua. Volem tindre aigua perquè sense ella no hi ha vida, ni progrés, ni futur. I a la llarga, tampoc territori”, va reivindicar Crivillé. Després de la seua intervenció, el vicepresident de la DPT va assegurar als veïns de Lledó el seu compromís en el condicionament de la carretera durant esta legislatura.

Video Thumbnail
Festes Lledó
Agost estava a punt d’acabar i Lledó iniciava la seua setmana més especial. Les Festes Majors de la localitat van començar el divendres 30 amb l’assistència de diverses autoritats. Arturo Aliaga, vicepresident del Govern d’Aragó, Esther Peirat, diputada en Les Corts, Alberto Izquierdo, vicepresident

Després de la intervenció dels diferents representants polítics, l’Ajuntament de Lledó va homenatjar a tots els alcaldes que han estat al capdavant del consistori en els últims anys. Ramón Alonso, María José Vallés, Dolores Creix, José Ramón Vallés i Bernardo Brenchat, a títol pòstum i representat per la seua filla, van recollir els guardons d’agraïment.

Durant la resta de les festes, balls, moltes vaquilles en les tardes de cap de setmana i menjars de germanor han aconseguit un any més que Lledó es vista de festa i reunisque a bona part del Matarranya.

Mitjans