Logotips d'organismes oficials
blank

L’educació d’adults es prepara per al curs 19-20

És el tercer any consecutiu que la comarca del Matarranya és responsable de la contractació i gestió dels docents

Participants a la Jornada Provincial d’Educació de Persones Adultes a Vall-de-roures / Foto: A. Roda

La CPEPA de Vall-de-roures i les seves aules adscrites ja estan preparant l’any escolar 2019-2020. “En aquests moment estem organitzant l’inici del curs i la contractació de professors”, va explicar David Arrufat, tècnic de cultura de la comarca del Matarranya, que va afegir que “estem establint quin professor anirà a cada grup d’aules, així com el nombre d’hores”. “En aquest sentit, cal recordar que aquest és el tercer any consecutiu que l’entitat comarcal és responsable de la contractació i gestió dels docents d’aquest servei, la part educativa del qual està coordinat pel govern d’Aragó a través del personal de CPEPA a Vall-de-roures.

Pel que fa al curs anterior, com va assenyalar Arrufat, “només hi ha hagut un petit canvi en la formació dels grups. Les de Ràfals s’agruparan amb Fornols i Valljunquera, i la Torre del Compte s’incorporarà a la Freixneda i la Portellada. Una vegada finalitzat el procés de selecció, es preveu que durant les pròximes setmanes els professors comencin a posar-se en contacte amb les aules de cada municipi i que resumeixen l’oferta formativa que s’oferirà aquest curs. Mentre que el tècnic regional va subratllar que és sempre una oferta molt àmplia en la qual estan programades des de cursos d’estimulació de memòria o informàtica fins a preparació per a proves d’accés a mitjà i nivell superior, a través de formació inicial, espanyol, anglès, francès, entre moltes altres matèries.

blank Mitjans blank