Logotips d'organismes oficials

Tres veïns de la zona van perdre ahir la vida en un accident mortal a Aldover

Tres veïns d'Arnes, Horta i Beseit van perdre la vida ahir en un sinistre mortal frontal a l'altura d'Aldover

Bombers treballant al lloc de l'accident / El Periódico

Tres persones van morir ahir a la tarde en un accident de trànsit múltiple en el qual s’han vist embolicats dos turismes i un camió, ocorregut en la C-12 a Aldover (Baix Ebre, Tarragona), segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Els serveis d’emergències van rebre a les 18.28 hores d’ahir l’avís de l’accident que eleva a 138 la xifra de persones que han perdut la vida enguany en accidents ocorreguts en vies interurbanes de Catalunya.

El sinistre va ocórrer en el punt quilomètric 24 de la C-12, al seu pas per Aldover, quan, per causes que encara s’estan investigant, un camió i turisme amb quatre ocupants van topar frontalment. Arran de la col·lisió el conductor i dos acompanyants del cotxe van morir: D.G.M, de 47 anys i veí d’Horta de Sant Joan; E.L.R de 53 anys i amb domicili a Beseit, i JR.C.C, de 52 anys i amb veïnatge a Arnes. L’altra ocupant del vehicle va resultar ferida de gravetat i va ser evacuada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

En l’evolució del sinistre es va produir una segona col·lisió frontal d’un altre turisme amb el mateix camió. En l’incident també hi va haver implicat un altre vehicle pesant i hi van haver dues persones més que van resultar ferides en estat menys greu i van ser traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa, respectivament.

A causa de l’accident, tres persones van perdre la vida, una altra va resultar ferida de gravetat i altres dos menys greus.

En les tasques de rescat van intervindre cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

REDACCIÓ
Mitjans