Logotips d'organismes oficials

‘La Teua cara em sone’ recapta 500 € a favor de ASPHER

Al final de l’actuació, el grup vocal va recaptar més de 500 € entre les aproximadament 130 persones que van acudir al festival

Els alumnes de cant de Vall-de-roures van actuar a Queretes / Foto: NDM

El grup musical ‘Veus que veus’ de Vall-de-roures va celebrar de nou el seu festival anual inspirat en el conegut programa televisiu La teua cara em sona. Després d’haver tancat el curs acadèmic amb la seua actuació a Vall-de-roures, en esta ocasió van acudir a Queretes per tal de realitzar una intervenció benèfica a favor d’ASPHER.

“Ens agrada que compten amb naltres per aportar alguna cosa a qualsevol associació. Sempre establim un preu d’entrada que destinem a associacions dedicades a l’Alzheimer, a ATADI o altres moltes”, va explicar Paco Samauri, participant del grup ‘Veus que veus’. En aquest cas, el simbòlic preu de l’entrada de 3 € es va destinar a l’Associació de Pacients de Malalties Hematològiques Rares d’Aragó (ASPHER).

Al final de l’actuació, el grup vocal va recaptar més de 500 € entre les aproximadament 130 persones que van acudir al festival. “Tot i això, calculem que molts d’ells van aportar més que el preu simbòlic de l’entrada, per la qual cosa estem molt contents de l’assistència però també de la solidaritat del públic“, ha afirmat Samauri.

L’espectacle, per la seua banda, va comptar amb 18 actuacions d’imitació a diversos coneguts cantants a càrrec de menys de 10 alumnes de l’escola de música de Vall-de-roures. Les veus de l’escola de cant es van ajuntar amb la del veí de Queretes Fernando Mallén que també va col·laborar en l’espectacle.

PAULA VIVER
Mitjans