Logotips d'organismes oficials

Flora s’ompli dels versos de Lorca

L’espai Flora a Pena-roja de Tastavins va preparar una jornada dedicada a la generació del 27 i en especial a Federico Garcia Lorca

Video Thumbnail
Flora recital Lorca
L’espai Flora a Pena-roja de Tastavins va preparar una jornada dedicada a la generació del 27 i en especial a Federico Garcia Lorca. Un variat grup artistes provinents de diferents punts de la comarca del Matarranya van mostrar al públic un espectacle que barrejava música, poesia i dansa. Una propos

L’espai Flora a Pena-roja de Tastavins va preparar una jornada dedicada a la generació del 27 i en especial a Federico Garcia Lorca. Un variat grup artistes provinents de diferents punts de la comarca del Matarranya van mostrar al públic un espectacle que barrejava música, poesia i dansa. Una proposta de petit format i intimista que va sorprendre els assistents.

Cada racó de l’espai Flora es va convertir en un petit escenari entregat als versos de Lorca. Cada artista convidat va fer seues les paraules del poeta andalús i les va expressar a través de la música, la dansa o simplement recitant-les.

El format íntim de la proposta propiciava la proximitat entre el públic i els artistes, i les llums càlides i tènues van crear un caliu perfecte per combatre els primerencs freds de la tardor al Matarranya. Els vins ecològics de la bodega Sorolla elaborats a la comarca van acabar d’arrodonir la vetllada.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank