Logotips d'organismes oficials

La música regna per Santa Cecília

L’església de La Portellada celebrar una missa acompanyada per desenes d’instruments i les veus del grup coral del municipi

Video Thumbnail
Santa Cecila Banda San Antón
No hi ha un 22 del novembre sense notes i sense melodies. Santa Cecília, patrona dels músics, celebra el seu dia entre més de 600 dedicats a aquest art a la comarca del Matarranya. Diverses bandes musicals, associacions laudístiques, escoles de música i grups de cant fan dels pentagrames una de les

No hi ha un 22 del novembre sense notes i sense melodies. Santa Cecília, patrona dels músics, celebra el seu dia entre més de 600 dedicats a aquest art a la comarca del Matarranya. Diverses bandes musicals, associacions laudístiques, escoles de música i grups de cant fan dels pentagrames una de les disciplines més seguides al territori.

Com marca el costum, la banda comarcal Sant Antón va celebrar la festivitat també aquest any. L’església de La Portellada celebrar una missa acompanyada per desenes d’instruments i les veus del grup coral del municipi. Després de l’eucaristia, un espectacle de simfonia va recórrer tots els racons del temple.

Sota el comandament de José Miguel Roig, la banda juvenil i la banda comarcal Sant Antón van mostrar a tots els assistents les seves millors gales. Durant el concert, un dels més esperats per tots els músics, es va presentar als nous integrants de la banda i van sonar bandes sonores vitals com la de ‘La màscara de la Zorro’.

Durant l’acte també es va homenatjar Camilo Celma, portador de l’estendard que va morir aquest any i a qui es va dedicar una cinta que acompanyarà a la banda en tots els seus concerts. Més de 300 alumnes corroboren la bona salut de l’escola musical de Vall-de-roures i La Portellada. El professorat, que arriba des d’Andalusia o Madrid, és un dels seus forts.

PAULA VIVER
Mitjans