Logotips d'organismes oficials

El cap d’any s’avança un mes a Vall-de-roures

motiu d’aquesta celebració: aconseguir el màxim de vots per la candidatura de Vall-de-roures en el concurs de Nadal de Ferrero Rocher

Video Thumbnail
Assaig Campanades Vall de roures
Just un mes abans del que tocaria, Vall-de-roures va celebrar el cap d’any. El 30 de novembre, la plaça Espanya de la capital del Matarranya es va omplir de gent per seguir amb raïm, cava i molta festa les 12 campanades des del balcó de l’ajuntament. El motiu d’aquesta celebració: aconseguir el màxi

Just un mes abans del que tocaria, Vall-de-roures va celebrar el cap d’any. El 30 de novembre, la plaça Espanya de la capital del Matarranya es va omplir de gent per seguir amb raïm, cava i molta festa les 12 campanades des del balcó de l’ajuntament. El motiu d’aquesta celebració: aconseguir el màxim de vots per la candidatura de Vall-de-roures en el concurs de Nadal de Ferrero Rocher.

A les sis en punt de la tarda la plaça de Vall-de-roures va esclatar d’alegria, al so de les prematures campanades de cap d’any. Es va tractar d’un assaig del què es podria viure a la capital comarcal si aconsegueix fer-se amb el premi de Ferrero Rocher, que enguany a part de la il·luminació de Nadal, serà convertir-se en l’escenari del programa especial de cap d’any de Tele Cinco.

La festa va servir per a animar als qui encara no ho han fet a què donen el seu vot per la candidatura de Vall-de-roures. La primera fase de votacions acabarà el pròxim dia 8 de desembre, a partir del 9 s’obrirà un nou període de votacions amb els dos finalistes, que durarà fins al 15, i el 16 de desembre és quan es coneixerà el guanyador definitiu.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank