Logotips d'organismes oficials

La Vall encendrà la foguera de Sant Antoni i beneirà els animals

La foguera s'encendrà dissabte quan caiga el sol i els veïns es reuniran al voltant del foc.

La foguera i el sopar popular són els punts àlgids de la festa a la Vall

Després que l’any passat la localitat de nord del Matarranya assenyalés el 17 de gener com a festivitat local. ‘Sant Antoni’ ja es considera una de les jornades més arrelades a la Vall del Tormo que aquest any se celebrarà el cap de setmana per assegurar l’assistència de tots els veïns.

Serà dissabte quan el municipi celebrarà la missa en honor al sant juntament amb la processó i lliurament del pa beneït que prosseguirà amb la benedicció d’animals. Les flames no faltaran en aquest municipi. La foguera s’encendrà quan caiga el sol i els veïns es reuniran al voltant de la foguera per degustar els xoriços rostits a les 9 del vespre acompanyats per un vi. Un trio musical i la discomòbil local condensaran els millors ànims fins que els cossos aguanten. La Comissió de Festes i l’Ajuntament de la Vall del Tormo són els encarregats de preparar els actes amb antelació, però també s’ocupen de què aquest dia res falle.

REDACCIÓ
Mitjans