Logotips d'organismes oficials

#QueretesSeQuedeACasa

Des de Queretes envien aquest vídeo per agrair el treball de tots els professionals sanitaris i treballadors en serveis essencials

Des de Queretes envien aquest vídeo per agrair el treball de tots els professionals sanitari i treballadors en serveis essencials. Animen i agraeixen a tot el poble per quedar-se a casa i recorden amb fotos actes de la localitat
#ElMatarranyaSeQuedeACasa #QueretesSeQuedeACasa #QuarentenaAlMatarranya #MeQuedoACasa

#QueretesSeQuedeACasa
Des de Queretes envien aquest vídeo per agrair el treball de tots els professionals sanitari i treballadors en serveis essencials. Animen i agraeixen a tot el poble per quedar-se a casa i recorden amb fotos actes de la localitat #ElMatarranyaSeQuedeACasa #QueretesSeQuedeACasa #QuarentenaAlMatarranya
Mitjans