Logotips d'organismes oficials

“Felices en casa” la cançó que han creat des de l’Escola de Vall-de-roures

El vídeo l'han gravat tots els alumnes i professionals del centre des de les seves cases

Video Thumbnail
Felices en casa
El centre d'educació primària de Vall-de-roures ha creat una cançó durant el confinament. El tema es diu "Felices en casa" i en ell parlen de com estan vivint la situació confinats. Al vídeo podem veure als nens, nenes, pares, mares i professorat del CEIP Vicente Ferrer. Tots ells a les seves cases,

El centre d’educació primària de Vall-de-roures ha creat una cançó durant el confinament. El tema es diu “Felices en casa” i en ell parlen de com estan vivint la situació confinats. Al vídeo podem veure als nens, nenes, pares, mares i professorat del CEIP Vicente Ferrer. Tots ells a les seves cases, però tal com diuen, feliços.

#MeQuedoACasa #ElMatarranyaSeQuedeACasa #Vall-de-rouresSeQuedeACasa

Mitjans