Logotips d'organismes oficials

Teruel Online Fest: El certamen virtual organitzat per la Diputació amb artistes del territori

La mostra tindrà lloc el dissabte 11 d'abril als perfils particulars dels propis artistes

Cartell del festival organitzat per la Diputació. / Foto: NDM

El departament de Cultura de la Diputació ha fet una crida a artistes de totes les disciplines de la província per a organitzar un gran festival online dissabte que ve 11 d’abril. La cerca d’artistes s’ha realitzat a través de les xarxes socials amb l’objectiu de “aixecar la moral a tots els turolenses i altres seguidors, al mateix temps que reivindiquem el talent de la nostra terra”, va explicar Diego Piñeiro, Diputat Delegat de l’àrea de Cultura, Turisme i Bé Estar Social i Igualtat.

El Teruel Online Fest tindrà un calendari virtual d’actuacions musicals, representacions teatrals o poesia amb el sello d’identitat de la província. Les actuacions es desenvoluparien en els propis perfils socials de cada artista, amb una durada d’entre 10 i 30 minuts. Entre els primers a oferir-se a participar estan Joaquín Carbonell, el solista de Azero Kapi o el grup de la capital EFFE.

Entre els objectius també es pretén que el conjunt dels turolenses coneguin l’oferta cultural de la província. Tal com va explicar, Diego Piñeiro: “No sols és un acte de solidaritat a favor de la diversió i la difusió cultural, també una plataforma de promoció de la província de Teruel i els seus artistes”. Per això, donis de la diputació “Volem que participi el major nombre d’artistes possible”.

A part de les connexions en directe programades des de les seves pròpies xarxes socials dels artistes, el departament de Cultura de la Diputació ha ofert també la possibilitat de recopilar els vídeos que ja s’han estat realitzant de manera particular en aquests dies de confinament per a llançar-los des de les xarxes socials de la institució.

REDACCIÓ
Mitjans