Logotips d'organismes oficials

Mastermind: trobades online per ajudar a emprenedors rurals en els seus projectes

En la trobada participen emprenedors de diferents àmbits i sectors que comparteixen els seus progressos, dificultats i inquietuds amb l'objectiu de crear sinergies entre els uns i els altres per a d'aquesta forma retroalimentar-se i ajudar-se

La primera edició va aconseguir completar el seu limitat aforament i la pròxima cita per a la trobada serà dissabte que ve 2 de maig. / Foto: NDM

Les trobades Mastermind es van iniciar el passat cap de setmana amb la intenció de crear una comunitat d’emprenedors que afavoreixi el creixement personal i professional. En la trobada participen emprenedors de diferents àmbits i sectors que comparteixen els seus progressos, dificultats i inquietuds amb l’objectiu de crear sinergies entre els uns i els altres per a d’aquesta forma retroalimentar-se i ajudar-se.

“Quan un emprenedor comença ho fa amb molts d’ànims, però a poc a poc a vegades es va desinflant perquè li falta suport i necessita veure a gent que està tirant el carro, necessita ajuntar-se amb aquesta gent, encara que sigui de sectors diferents”, va assegurar Javier Arias, un dels organitzadors. “Et pega una pujada d’energia i et poses les piles de seguida una altra vegada, no perds l’ànim i és molt més productiu”.

La primera edició va aconseguir completar el seu limitat aforament. I és que en les trobades participen un màxim de sis persones incloent els organitzadors, prioritzant així la qualitat a la quantitat per a construir una millor taula de debat i crear fortaleses entre els uns i els altres. “Són reunions amb menys persones, així s’és més productiu”. Darrere de l’organització estan Cristina Ribera, entrenadora personal i assessora de salut de la localitat de Queretes i Javier Arias, monitor d’activitats en la naturalitza i turisme actiu de Matarranya Aventura.

Les trobades Mastermind s’organitzen cada dues setmanes i la pròxima cita per a la trobada serà dissabte que ve 2 de maig. Per a inscriure’s hi ha sol·licitar la plaça a través del correu rilom.cris@gmail.com La iniciativa és un gran exemple de l’adaptació a la situació que estem vivint. Amb la impossibilitat de les reunions presencials aquestes trobades virtuals s’estan convertint en una alternativa que en un futur evitarà desplaçaments.

JOSÉ BLANCH
Mitjans