Logotips d'organismes oficials

Comença un curs d’activitats de comerç online a la Creu Roja

La Creu Roja busca amb formacions d'este tipus fomentar la formació entre els joves de la zona i assegurar-los un lloc de treball

Serà una formació online dintre del Pla d'Ocupació de l'entitat. / Foto: NDM

La Creu Roja Espanyola, sota el Pla d’Ocupació de l’entitat, oferta una nova formació online. El curs, orientat a joves entre 16 i 29 anys inclosos en el Pla d’Ocupació, és una formació sobre activitats de comerç en modalitat online.

Entre una de les moltes inquietuds d’esta institució està el Pla d’Ocupació que busca la inserció laboral a persones amb dificultats per a fomentar la seua inclusió social. Concretament, amb les seues formacions pretenen millorar les seues habilitats i capacitats per a posteriorment accedir directament al mercat de treball. “Creu Roja dóna molta importància a l’ocupació i la formació, la qual cosa considerem que és el camí per a accedir a un lloc de treball”, Amelia Tafalla, treballadora social del Pla d’Ocupació de la Creu Roja.

En esta ocasió, el nou curs pretén capacitar als joves per a treballar en el xicotet, mitjà i gran comerç per a exercir funcions de personal de locals comercials. Els continguts del curs passen des de la logística fins a les activitats de venda comercial. Estos coneixements s’adquirixen en un total de 120 hores teòriques que s’impartixen de manera virtual i dividides en diversos blocs. “La preparació de comandes, la manipulació d’aliments, la prevenció de riscos laborals, la reposició i el maneig de les caixes registradores són les nocions bàsiques entorn a les quals se sustenten els blocs teòrics.

La Creu Roja busca amb formacions d’este tipus fomentar la formació entre els joves de la zona i assegurar-los un lloc de treball. El programa és finançat pel Fons Social Europeu.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank