Logotips d'organismes oficials

Kevin Manero estrene avui un segon single dintre d’este mes de juny

Nofí es pot escoltar des d'avui mateix a totes les plataformes digitals i es publique baix la discogràfica de Addicting Rècords

Kevin Manero ha volgut dedicar el títol de la cançó a la xiqueta de la qual és padrí. / Foto. NDM

El DJ i productor del Matarranya Kevin Manero estrena avui el seu segon senzill en este mes de juny. El DJ de Queretes llança Nofí baix la discogràfica de Addicting Rècords, una de les discogràfiques amb major influència nacional de la música electrònica. La seua nova cançó “és molt més comercial i no tan electrònica”, va admetre el productor. Amb el nom i la portada evoca un als països llatins. Nofí es pot escoltar des d’avui mateix a totes les plataformes digitals.

Baix la discogràfica de Addicting Rècords el DJ acumula ja les vendes en 12 paises diferents. El seu passat llançament Eternal suma vendes a 4 països diferents, mentre que el senzill Love, Sex and Diamonds s’ha comercialitzat a 12 països.

Pots escoltar la seua nova cançó en el següent enllaç. Nofí és un nom propi de la República Dominicana, el DJ va explicar que “l’any passar em van fer padrí d’una xiqueta i vaig pensar de dedicar-li una cançó”.

Manero va llançar fa tan sols unes setmanes la seua nova melodia: Tunnel Lights. Una cançó amb veu de Nerea Albesa, alumna de l’Escola de Cant de Vall-de-roures. “La cançó va augmentant en reproduccions a Spotify i YouTube setmanalment pel que estic content amb el resultat”, va explicar Manero.

D’altra banda, el DJ i productor va anunciar un tercer tema, produït durant el confinament, que veurà la llum en els pròxims mesos.

REDACCIÓ
Mitjans