Logotips d'organismes oficials

Celebració online de l’octava edició del festival Quema de Artistas

L'homenatge va reunir a alguns dels poetes i col·laboradors presents en la majoria d'edicions

La vuitena edició del festival tenia prevista la seua celebració per als dies 18, 20 i 21 de juny. / Foto: Mercé Ibáñez

L’última edició del festival Quema de Artistas va organitzar una celebració online dissabte passat 27 de juny a través d’Instagram Live. L’acte està disponible per a tornar a visualitzar-lo en el propi perfil del festival en Instagram. Baix l’etiqueta #arederemosen2021 el festival va voler despedir-se fins a la pròxima edició per a “mantenir la flama viva”, va assegurar María Lorenzo, membre de l’organització.

La celebració va reunir a alguns dels poetes i col·laboradors presents en la majoria d’edicions, “és com un homenatge a ells”. En aquest sentit, van participar poetes com ara Bárbara Armstrong, Dalila Eslava o Daniel Rabanaque. A més, el festival va comptar per primera vegada amb la participació de la poeta Isa García. Així mateix, l’Hotel La Font del Pas com a col·laborador va preparar un vermut amb un tartar d’atún que va explicar en el propi directe.

D’aquesta manera, la vuitena edició del festival que tenia prevista la seua celebració al Matarranya per als dies 18, 20 i 21 de juny, es va reinventar i va continuar amb la seua aposta per la poesia, la música i la gastronomia. Tal com va explicar María Lorenzo: “Volíem que fore una bona oportunitat per a visibilitzar a l’equip i comptar una mica el que fem durant l’any per a preparar la Quema”.

La intenció des de l’organització del festival era posposar l’edició per al mes de juliol i mantenir així el certamen anual canviant les dates. No obstant això, finalment l’organització va optar per realitzar una versió online, “per ser responsables amb la situació i que l’avanç no era tan ràpid com esperàvem hem optat per fer una edició digital”, va explicar Lorenzo.

De cara al 2021, “estem veient que parts del programa podem rescatar i mantenir, per mantenir els compromisos amb els artistes, però segur que hi haurà noves incorporacions”, va anunciar María Lorenzo.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank