Logotips d'organismes oficials

L’Escola Comarcal Infantil ‘Sagalets’ tornarà al setembre en 38 inscrits

Mont-roig perd l'aula i Queretes es queda només amb una, previsiblement Pena-roja també s'incorporarà com nova aula

La Freixneda s'incorpora com a nova aula. / Foto: NDM

L’Escola Comarcal d’Educació Infantil ‘Sagalets’ iniciarà previsiblement el pròxim curs 2020-2021 al setembre. “Tot està en l’aire, està previst això, però dependrem de l’evolució de la situació”, va assegurar el conseller de l’àrea de les persones de la Comarca del Matarranya, Fernando Mallén.

En total són 38 el número d’inscrits per al pròxim curs, de manera que es manté la xifra d’altres anys. Respecte a les aules, es mantenen la de Beseit, Queretes, La Portellada, Fondespatla, Massalió, La Vall i Valljunquera. A més, La Freixneda s’incorpora com a nova aula i previsiblement Pena-roja de Tastatinvs també, que “es troba treballant per a adaptar les seues instal·lacions, no depén de nosaltres”, va explicar Fernando Mallén. No obstant això, Mont-roig perd l’aula i Queretes es queda només amb una.

Quant a les mesures de seguretat: “Traslladar la màxima seguretat possible a les famílies perquè tinguen confiança de poder deixar als xiquets tranquil·lament i que sàpiguen que darrere hi ha un equip de gent que està treballant perquè tot funcioni correctament i estigui adequat”, va sentenciar Mallén.

REDACCIÓ
Mitjans