Logotips d'organismes oficials

La Consellera de Sanitat se reunix amb l’alcalde d’Alcanyís per a abordar la situació del futur hospital

L'objectiu es licitar l'obra este 2020 per a adjudicar-la durant el primer trimestre de l'any pròxim

La consellera, l'alcalde d'Alcanyís i la regidora. | Foto: NDM

Este dimarts, 15 de setembre, la Consellera de Sanitat va mantindre una reunió en l’alcalde d’Alcanyís, Ignacio Urquizu, i la regidora María Milián amb la finalitat d’abordar la situació del futur hospital. En esta reunió, Sira Repollés ha exposat a l’equip de govern municipal la situació de l’expedient administratiu.

Tal com els va explicar la Consellera: “una vegada resolt el contracte amb l’anterior adjudicatària, la nova licitació es realitzarà a través de cinc lots. En estos moments, el nou projecte d’hospital està en tramitació administrativa entre la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Hisenda. Una vegada obtinguem el sí, podrem portar-lo al Consell de Govern i després del termini d’exposició pública, procedirem a la seua licitació”. Tal com va explicar en les Corts d’Aragó, la Consellera de Sanitat ha explicat a Ignacio Urquizu i a María Milián que l’objectiu és licitar les obres del futur hospital d’Alcanyís abans que acabe enguany per a poder procedir a la seua adjudicació en el primer trimestre de l’any pròxim.

L’alcalde d’Alcanyís li ha transmés a la Consellera de Sanitat la necessitat que existix no sols a la ciutat, sinó a tota l’àrea sanitària. “L’hospital és una de les demandes històriques i no podem esperar molt més. Confiem plenament en el Govern d’Aragó i sé que estan compromesos en esta obra. Per això, després de la reunió, hem comprovat que existix una clara voluntat política i que molt prompte eixirà de nou a licitació. És molt de temps d’espera i els veïns d’Alcanyís no podem permetre’ns més retards”, va concloure Ignacio Urquizu.

La regidora María Milián va manifestar la necessitat que existix en l’àrea sanitària d’Alcanyís, destacant que, a diferència de projectes anteriors, este sí que és un hospital públic. “Nosaltres sempre ens vam comprometre amb un hospital públic i confiem que molt prompte es reprenguen les obres”, va manifestar María Milián.

Finalment, l’equip de govern municipal ha convidat a la Consellera de Sanitat a visitar Alcanyís tan prompte com siga possible, una vegada el projecte ja estiga aprovat pel Consell de Govern. “Sira Repollés sap que Alcanyís és la seua casa i estic segur que molt prompte visitarà la ciutat. Ens agradaria que poguera exposar el projecte i els diferents lots que conformaran la licitació”, va afirmar l’alcalde d’Alcanyís, Ignacio Urquizu.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank